Bade'miz arkadaşlarımız içinde ilk olarak tabii ki bizi tanıştıran Birsel ve Serdarın elini öpmeye gitti... Her zamanki gibi onlarla çok eğlendik... Beklentimiz çocuklarımızın da iyi arkadaş olmaları ilerde.  Bunun için arkadaşlarımızı çocuğa özendirmek maksadıyla seni sarıp sarmalayıp götürdük onların sıcak yuvasına. Orda fena değildin hepberaber yemek bile yedik..
Gelgelelim bu haftasonu şov yaptın yine. Hamiş Öznur Abla Raşit Abi,Özkan Abi,Türkan ve Meryem Ablalar seni görmeye gelmişlerdi haftasonu ama hepimizi sindirdin o enfes çığlıklarınla. Senin isteklerine cvap verebilmek için evin içinde hortum gibi estik. Neydi o halin ya.. Sana çok güzel ciciler geldi Bade'm.. Fakat çok yaramazlık yaptığın için ceza olarak sana gelen ahşap pinokyo saatine el koyduk,şu anda antremizi süslüyor kendisi:)) Büyüyünce senin odana asarız.. Sen büyüyünce diil,pinokyonun burnu büyüyünce:)


Seni anneannenle başbaşa bırakıp Meryem ve Türkan ablaları Çorluya uğurladık akşam, hava serin ve yollar açıktı... Biz de biraz hava alıp kendimize gelmiş olduk , sayende kendimizden geçtiğimzi için..


                                                  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder