Kreşe 3. Gidiş

İki gün boyunca sınıfabgirmeyi kesinlikle kabul etmeyen badeciğimizi öğretmenler zorlaiçeri alma metodunu önerdiler ancak içime sindiremedim  ve okulun kurucusu psikologla görüştüm ve kendisi de ne kadar birbirimize bağlandığımızı ve kopuşun biraz sarsıcı olacağını , bunun yanısıra bademin çok özgür yetiştiği için ikna konusunda öğretmenleri  çok zorladığını sağlam bir direniş gösterdiğini kendilerini de çok yoracağını o yüzden 1-1,5 ay evde disipline sokup o şekilde denemeyi önerdi bu yol bana da çok mantıklı geldi.

Anneannenle ve babanla bile ben olmadan durmak istemeyen ve cidden ağlayacak moda gelmiştin. Şimdi onu kırmaya ç alışıyoruz.

Yeni evde hergüne 5 saat bahçe, havuz, yeni arkadaşlar derken çok güzel vakit geçirdik senle belki bu mutlu hatıralar ve başbaşa bu kadar vakit geçirmek bizi et ve tırnağa çevirdi. Şimdi bu avantajın aleyhimize dönüşünü tepe takla etme zamanı.

1,5 aya kadar vaktimiz var inşallah sana bazı kuralları uygulayabilir ve daha fazla sorumluluk Almanı sağlayabiliriz ve zaman doluna sen de keyifle okul maratonuna alışırsın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder