1,5 aylık dünyalıdan haberler...

Bade'miz yaklaşık bir haftadır gülücükler dağıtmaya başladın ve bu halin sana ne kadar çok yakıştığını ancak fotoğrafların anlatabilir. Senin o gülücüklerini gördüğümüzdeyse bizim keyfimizi anlatacak fotoğraf yok...

                       Altın kuru,karnın tok,sancın yoksa keyfin yerinde..

Burda rüyanda gülüyorsun,melekler güldürüyor diyorlar.. Ama bazen de çok fena ağlatıyorlar,o zaman çok kötü oluyoruz. Sadece rüyalarında ağlasan keşke hayatın boyunca... Ama bu imkansız:(( Dilerim fazla ağlayıp sızlatmayan bir kader yazılmıştır bebeğime.Ya da ağlamalarının sonu hep gülümsemeyle tamamlansın,olmaz  mı?


Bu arada gözyaşı üretmeye de başladı artık göz pınarların.. Gözyaşların sadece mutluluk için aksın o güzel gözlerinden inşallah. Bir diğer gelişme de son 1haftadır onca bakışmalarımızın hatırına artık Mona Lisa gibi odanın içinde ne tarafa gitsek bizi gözlerinle takip etmeye başladın.Bizi kapıya kadar geçiriyorsun artık gözlerinle.. Sonra en güzel değişimlerden birisi de iki heceli sesler çıkarmaya başlaman... Heryerde bebeklerin konuşulanları anladığı, hissettiği söyleniyor ve biz de senle sohbet muhabbet gır gidiyoruz.. Sen genelde dinliyorsun ve eğer uzun süre oturduğumuz yerden sohbete devam edersek ungaaaa diye feryadı basıyorsun.. Eğer ayakta gezinerek sohbet edersek keyfine diyecek yok zaten. Bizim de bel ağrımıza diyecek olmuyor..


Hobilerindeki gelişmelerse  babanın omzuna her akşam iş çıkışı atlayıp evin odalarına sefer düzenleme adetini gelenekselleştirmen oldu.Dikkat ediyoruz gündüz uyusanda uyumasan da babanın eve geliş saatinde cin gibi oluyorsun ve kucakta gezinmeyi kabul etmiyorsun o saatte... Bir de akşamları çok geç yatıyorsun,dün gece yine  saatleri sıfırlayıp öyle uyudun yine ve genelde bu böyle maalesef ... Baban bu konuda çok rahatsız.. Sen gündüz keyfince uyuyosun tabi diye sitem etse de senin dünya umrunda diil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder