Diş serisi-2

Badem  geçen haftasonu ağzında ikinci dişin fırtladı. İlk çıkan dişinin yanına kardeş geldi, gözümüz aydın. Hadi bakalım sağlıklı dişlerin ola daa şöyle fındıkları cevizleri 100yaşına kadar kütletesin inşallah.

Bu esnada başka güzellikler de var tabi. İyice dillendin hatta geçen hafta arkadaşımla iki laf ettirmedin bize , gaagaga baababa ennennennene...

Bir de çok komik bir hareketin var. Gözüne kestirdiğin birşeyi eline geçirmek için tüm cadolozlukları yapıyorsun ama eline geçtikten sonra  başka birşeyi eline geçirdiğin gibi diğer elindekini çat diye yere bırakıyorsun. Biz de yeni bir taktik geliştirdik, elindeki maddeyi senden almak istediğimizde dikkatini çekecek başka bir malzeme uzatıp elindekini yere atışını bekliyoruz. Ve beklemek fazla uzun sürmüyor..

Bade kızım benimmm çok tatlı birşeysin sen,inşallah senin de büyüyünce kendin gibi güzeller güzeli,şirine,şeker,cadı ve cingöz bir kızın olur ve sen de bu  güzelliği yaşarsın zamanı gelince.

1 yorum:

  1. canım kızım dedesinin bir tanesi ikinci dişinde çıkmış inşallah dişlerinde senin kadar güzel ve saglam olur seni cok seviyorum kocaman öptüm mehmet deden

    YanıtlaSil