Ailecek Doğumgünü

Bade'ciğim,

Dün olanları anca bugün yazabiliyorum çünkü eve çok geç geldik.. Çok güzel bir gün geçirdik geniş ailecek..Önce babiş kurstan çıkıp bizi aldı ve sahile indik,mis gibi deniz ve yosun kokularını içimize çektik.Sonra Ayşe Teyzemizin talimatı ve acıkmaya bıraktığımız midemizin gurultusuyla Çekmeköy'ün yolunu tuttuk..Evde bizi muazzam bir sofra bekliyordu ve bir de süpriz..



Gördüğün gibi resmin solundaki oval tabakta adın yazılı.. Çok hoşumuza gitti hemen foto şipşak çektik..Sonra da fazla vakit kaybetmeden masayla bütünleştik..Teyzem ve annem abartmak konusunda sınır tanımamış yine.. Bu masanın bir benzerinin de balkon da servis edilmek üzere bekleşiyor olduklarını görünce Montignac'la aramızın açılacağını hemen anladım.. Çok güzel bir ziyafetti. Üstelik yine bir taşla iki kuş vurduk. Teyzem ve eniştem 22.evlilik  yıldönümlerini kutlamayı ertelemişlerdi ve onunla da birleşince daha değerli bir gün oluverdi.


Fotoğrafı okuyalım hadi Bade..
Sol başta hükümet gibi olan  Yiğit eniştemiz,eniştemin sağındaki sevimli minyatür Ayşe Teyzemiz, anneanneni tanıyorsun zaten,güllerin içinden  gülerek bakan babişinle ben yanyanayız ve tabii ki deden.Berkomuz foto çektiği için burda görünmüyor..Yakışıklı dayının da artis bir resmini ekliyim hemen





Yemekten birsüre sonraysa benim en sevdiğim Hasbahçe pastasıyla geceyi taçlandırdık..Bayılırım meyveli ve hafif pastalara.. Sen biraz büyün mü çikolatalı pasta diye baymaya başlarsın ve bu güzel lezzetten mahrum kalırız muhtemelen ama sanırım senin için bu fedakarlığı yapabilirim Bade'm..



Gecenin devamındaysa teyzem  ve eniştemin düğün kasetlerini izledik videoda.. Düğün dediysem aklına hoppidi hoppidi bişeyler gelmesin..Davetliler işadamı,doktor ve üst düzey askerler.. ben bu yaşıma kadar bunca elit tabakayı birarada bir daha hiç görmedim.. Televizyondan izlediğimiz cumhuriyet resepsiyonlarını saymazsak tabii.. Ben bile 7yaşındaki halimle ortamdan etkilenmiş ve  seviyeli haşarılıklarla yetinmişim.. Yaş sınırı ve statü bakımından son derece şık ve resmi davetlilere rağmen düğündeki en resmi iki kişi teyzem ve eniştemmiş. Onların heyecanlı hallerini izlerken gülmekten yerlere yattık. Birgün o görüntüleri seninle birlikte de izlemek nasip olur inşallah hepimize..

İşte bir cumartesi akşamı ailecek güzel bir hatıramız daha oldu..Darısı senin de ailemize katıldığın yeni hatıralarımızın başına..

Öpüyoruz seni Bade'm..