Bade'nin Cicileri..

Kızçem,

Senin alışverişlerine yoğunlaşmaya başladık iyice... Birer karış zıbınları,yelekleri,hırkaları görünce o kadar küçük geliyor ki gözüme,bunları insan mı giyecek diye tekrar tekrar düşünmeden edemiyorum.. Ama öyle zevkli ki senin alışverişini yapmak.. Bebeklerin dünyasının saflığı ve masumiyetinden fırlamış soft renkler,yumuşak kıyafetler insanı etkisi altına alıveriyor. Sanki çizgi film karekterlerini giydirecekmişiz gibi bir hisse kapılıyor insan.

Minik kıyafetlerini incelerken onları omzumuza doğru koyup senin ne kadar yer kaplayacağını öngörmeye başladık bile.İlk başlarda dağ fare doğurmuş gibi gözüksem de o küçük ciğerlerden çıkan haykırışlar aslında senin ne kadar büyük bir ses olduğunu kanıtlamaya yetecektir mutlaka.

İçerde 8aydır kendi ayaklarının üzerinde durup da dışarı çıkınca hiçbirşey bilmiyormuş gibi davranman belki bizi arada gücendirse de sana yeni hayatını öğretene kadar biz de senden sevgi,şefkat ve sabrı yaşayarak öğrenmiş olacağız mutlaka.. Anlayacağın üzere dokuz ay süren suskunluğunun ve olgunluğunun acısını nasıl çıkaracağının sorgusu bizi epey meraklandırıyor.

Seni heyecanla bekliyor ve sıcacık kucaklıyoruz ...
(Ama öpmüyoruz.. Bu sene domuz gribi salgını çıktı o yüzden bebişleri öpmüyoruz. Kendimizi tertemiz dezenfekte edip seni öyle kokluycaz minik meleğimiz..)