Bade 31.hafta kontrolünde..

Sevgili Bade'm;

31. ve 32.haftalarda bebişlerin en hareketli dönemleri olduğunu öğrenmek iyi oldu çünkü son zamanlardaki hal ve tavırların gözümüzü korkutmaya başlatmıştı.İçerde top sektirdiğini düşünmeye başladığım anlar bile oluyordu.Meğer su seviyesi bu aralar senin taklalar atıp yüzmen için en uygun zamanlarmış.Bundan sonra artık sığmakta zorlanacağın için bu kadar çok hareket özgürlüğün kalmayacakmış. Hazır içerdeyken şu iki haftanın tadını çıkarmaya bak sen en iyisi.

Bu haftaki doktor kontrolümüzde öğrendiğimiz üzere sen 200gr. ben 2kilo almışım.Yani bana yetişmen için bir fırın ekmek yemen gerek.(Yani daha çook emek ve zaman harcaman gerek manasında kullanıyoruz biz.) Bir de doğum için hastane elemeleri yaptık doktorumuzla.Evimize ve doktorumuza yakın Göztepe ya da Kozyatağı'nda iki hastane belirledik.Bakalım nereye kısmet olacak senin ıngalarını dünyaya duyurmak.

Bu arada geçen hafta senin için bembeyaz bir oda takımı beğendik.Tabi gönül isterdi ki sen seçip beğenesin ama o şimdilik imkansız olduğu için bu seferlik bizim seçimimizi kabullenmen gerekecek.Sen gelmeden 1ay önce odan gelecek evimize, e tabi ona senin kadar çabuk ısınamayacağımız için senden önce gelsin de gözümüz alışsın bari dedik.

Görüşmek üzere Bade'miz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder